Fond de ten L’Oréal Accord Parfait (formulă nouă)

Acest fond de ten m-a făcut curioasă după ce am încercat aplicaţia L’Oréal Accord Parfaithttp://accordparfait.lorealparis.ro/ –  şi am descoperit nuanţa potrivită tenului meu: 1.5 N – Linen. Cei de la L’Oréal aveau şi un concurs pe Facebook în care ofereau 5 sticluţe de fond de ten cadou. Cum nu am avut atât noroc încât să câştig, mi l-am cumpărat din hypermarket la preţul de 58 de lei.

loreal-accord-parfait

Înainte să mi-l cumpăr am urmărit câteva tutoriale pe YouTube şi am văzut că este un fond de ten foarte lăudat şi foarte apreciat de unele guru ale make-up-ului. Toate au spus că îşi ajustează culoarea şi că se potriveşte oricărui tip de ten. Mereu am avut o problemă cu nimerirea culorii în alegerea fondului de ten, dar după ce mi-am descoperit nuanţa potrivită cu ajutorul aplicaţiei, am zis că trebuie să îl încerc.

Fondul de ten Accord Parfait este disponibil în 10 nuanţe şi este împărţit în funcţie de subtonuri – galben cu codul D/W, neutru cu codul N şi roz cu codul R/C.

l oreal accord parfait

Aşa arată noua sticluţă, care este prevăzută cu o pompiţă. Un alt care mi-a plăcut la el a fost faptul că are factor de protecţie 16, ceea ce îl face perfect pentru toamnă, iarnă şi primăvara, însă vara trebuie să folosiţi în plus o cremă cu factor de protecţie mai mare, înainte de fond de ten.

Are o textură uşoară, lichidă şi are un finish foarte natural. Nu are aspect de mască şi totuşi o acoperire foarte bună. Faţa rămâne semi-mată deoarece are câteva mici particule de sclipici care fac pielea să strălucească sănătos.

Mie îmi place foarte mult cum arată şi chiar nu mai folosesc pudră pe deasupra, căci frigul îmi usucă destul faţa în această perioadă. Are o rezistenţă destul de mare. Pe ambalaj scrie că rezistă 24 de ore, dar nu l-am ţinut niciodată atât de mult pe faţă, însă 12 ore vă spun că rezistă cu siguranţă (şi atunci când am folosit bază de machiaj, dar şi când nu am folosit altceva decât o cremă hidratantă).

Îl întind, în principiu, cu degetele, dar atunci când am vreun coş sau pată pe faţă şi folosesc un strat dublu de fond de ten, utilizez un bureţel de machiaj cu care presez uşor pe zona cu probleme.

Dacă vreţi să îl încercaţi nu uitaţi să intraţi în aplicaţia http://accordparfait.lorealparis.ro/ şi să vă găsiţi nuanţa „in acord perfect” înainte de a merge la cumpărături.

Alexandru Abagiu (make-up Artist Oficial L’Oréal Paris) vă ajută să vă găsiţi nuanţa perfectă în funcţie de subtonul pielii voastre. Nu vă temeţi dacă nu ştiţi ce subton aveţi, vă explică Alexandru cum vă puteţi da seama!

loreal

Sursa: Facebook L’Oréal Paris

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.