Cien BB Cream all-in-one de la Lidl

 

Aşteptam de mult timp ca Lidl să aducă produse noi din gama Cien în România, deoarece în afară au o gamă mult mai largă de produse cosmetice printre care ojă, rujuri, fond de ten, unt de corp şi mai multe tipuri de parfum.

Un lucru îmbucurător este au adus în ultima lună câteva parfumuri noi, un minunat unt de corp Cien, iar marea surpriză este Cien BB Cream all-in-one.

Nici nu au apucat să îl anunţe pe pagina oficială de Facebook, că eu deja îl achiziţionasem. A costat 9.9 lei şi deoarece am fost mulţumită de multe alte produse de înfrumuseţare de la Lidl (serveţele demachiante, gel de ras, şampon şi balsam, cremă de mâini, etc.) m-am gândit că şi BB Cream o să fie super şi că merită încercată.

BB Cream de la Cien este disponibilă în două nuanţe, Light şi Medium to Dark.

Pentru că eu am tenul deschis mi-am luat nuanţa Light.

Să vedem mai întâi ce promite potrivit ambalajului:

  • SPF 15
  • Acoperă
  • Ten fără imperfecţiuni
  • Netezeşte pielea
  • Diminuează ridurile
  • 24h hidratare

cien bb cream lidl

Şi acum să vă povestesc impresiile mele. În primul rând îmi place că are SPF, chiar dacă SPF 15 înseamnă protecţie scăzută este mai bine aşa decât deloc, mai ales pentru cele care nu folosesc cremă hidratantă cu SPF.

Fiind BB Cream nu aveam aşteptări foarte mari în ceea ce priveşte puterea de acoperire şi a fost ok, deoarece are putere mică de acoperire.

Adică nu face decât să uniformizeze aspectul tenului, nu reuşeşte să acopere deloc niciun fel de impefecţiune. Deci, dacă aveţi tenul curat, este ideală. Dacă nu, puteţi să folosiţi corector pe imprefecţiuni şi rezolvaţi. Eu, personal, aş prefera o BB cu mai multă putere de acoperire.

Un plus pe care îl are este faptul că hidratează foarte bine pielea pentru timp îndelungat, deci cred că e bună pentru persoanele cu tenul uscat.

bb cream cien lidl

Mirosul este, de asemenea, unul plăcut care persistă. Eu am folosit-o ca bază de machiaj, deoarece nu mi-a acoperit imperfecţiunile precum coşurile, urmele lăsate de coşuri sau punctele negre.

Mi se pare că este, însă, foarte potrivită pentru vară, atunci când pielea are nevoie de hidratare şi de uniformizare fără să fie încărcată. Nu vă speriaţi că sunt doar 2 nuanţe disponibile, deoarece mie mi se pare că se adaptează în funcţie de culoarea tenului.

Pentru preţul ei, mi se pare foarte bună, mai ales având în vedere că am avut experienţe foarte neplăcute cu BB-uri mai scumpe.

Iată aici un articol despre diferenţa dintre BB Cream şi CC Cream.

Pe voi vă tentează să o încercaţi?

 

3 Comments

  1. Mi se pare ca acest produs este deosebit atunci cand pielea are nevoie de hidratare fara sa lase urme de grasime.

  2. Și eu l-am încercat pe cel în nuanța Medium to dark și mi-a placut foarte mult. Are o textură foarte lejeră și uniformizează tenul, iar eu mă înțeleg foarte bine cu el, având în vedere că nu am coșuri și am nevoie doar de o acoperire medie. Un produs ce merită încercat! 🙂

    • Da, merită încercat, mai ales dacă ai un ten curat.Eşti norocoasă! Mulţumesc pentru feedback, Geo, şi te mai aştept pe blog! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.