Review

Fondul de ten La Roche-Posay Toleriane Teint

Written by Oana

 

 

O să încep prin a spune că îmi plac foarte mult produsele La Roche-Posay și că am avut numai experiențe bune cu aceste produse, ce-i drept, până la acest fond de ten.

Am citit multe lucruri despre el, numai de bine, și am fost foarte curioasă să îl cumpăr. Mi-a plăcut foarte mult la el faptul că este special creat pentru piele sensibilă și că are SPF 25. 

Eu am tenul sensibil, cu tendință acneică, după cum am mai spus și în alte review-uri.

Așadar am cumpărat acest fond de ten în urmă cu două-trei luni, însă nu l-am folosit foarte mult și o să vă spun în cele ce urmează de ce.

În primul rând, tenul meu are subtonuri de galben, iar fondul de ten are subtonuri de roz. Deci, nepotrivire, nu a fost să fie. Mi se pare că îmi schimbă cu totul fața, dată fiind această nepotrivire de subtonuri.

fond de ten la roche posay

Un al doilea motiv este faptul că are o acoperire prea mare, pentru mine. Știu, sună ciudat. Dar mie îmi plac fondurile de ten mai light, cu acoperire medie și care lasă un finish cu un glow natural la sfârșit, mai ales că am pielea uscată în zona obrajilor. Toleriane Teint este mai mult ca o spumă densă care acoperă perfect, însă eu sunt obișnuită cu fondurile de ten lichide, cu un strop de glow înăuntru. But, that’s Just Me.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui fond de ten cu acoperire mare și cu un finish mat (nu trebuie să mai folosiți pudră după), atunci Toleriane Teint de la Roche-Posay este alegerea potrivită.

Un alt plus este faptul că are o rezistență foarte mare. L-am folosit de câteva ori și pot susține cu tărie că după o zi întreagă, era încă acolo, cu același finish mat.

Dacă subtonurile noastre s-ar fi potrivit, cu siguranță aș fi ajuns să îl iubesc (mai ales atunci când am coșuri de acoperit)!

Dacă vă interesează, îl găsiți la un preț mai bun decât în farmacie AICI.

Voi ce părere aveți despre fondul de ten La Roche Posay Toleriane Teint? L-ați încercat sau sunteți curioase?

About the author

Oana

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.