Review

Fond de ten corector, cu acțiune de nivelare, Vichy Dermablend 3D

Written by Oana

Dacă îmi citiți blogul, știți deja că am probleme cu acneea, deoarece pielea mea are tendință acneică. Cele mai rele perioade sunt cele în care îmi apar coșuri mari, dureroase și umflate sub piele. Horror!

După cum ziceam AICI, fondul de ten Vichy Dermablend mi s-a părut genial. Îl folosesc tot timpul atunci când am acnee (3 săptămâni pe lună) și când îmi doresc o acoperire bună, cu un finish mat, fără efect de mască.

Când am auzit de noul Vichy Dermablend 3D cu acțiune de nivelare am rămas perplex. Mă gândeam dacă este posibil ca un fond de ten să acopere atât de bine coșurile mele umflate, încât să aibă aspect nivelat.

Am fost foarte încântată când am văzut că Vichy oferă mostre gratuite pentru Dermablend 3D. M-am înscris cu viteza luminii și peste o săptămână am primit mostrele.

Bucurie mare, am mers două oficii poștale diferite până am nimerit unde trebuia. Nici nu mai conta, la cât de curioasă eram să îl încerc.

Mă nimerise exact cum trebuie, cu multe coșuri, în special în zona bărbiei.

Aveți aici poze din diferite unghiuri înainte și după aplicare:

vichy dermablend 3d test

Cred că nu e nevoie să adaug mai multe comentarii. Se vede clar acoperirea bună pe care o are, puterea de nivelare și finish-ul mat și natural. A fost de ajuns un singur strat subțire de fond de ten pentru a acoperi tot ce aveam eu acolo. Mi-a plăcut că nu mi-a uscat pielea și a rezistat cu succes toată ziua pe față.

Singurul lucru care m-a întristat la el, deși nu se vede în poze, e că am primit nuanța 25 care este puțin cam închisă pentru tenul meu, dar m-am descurcat. Numărul 15 este ideal pentru mine, la fel ca la clasicul Dermablend.

Acestea sunt nuanțele: 15 Opal, 25 Nude, 35 Sand, 45 Gold.

Un mare plus este faptul că nu doar acoperă coșurile, ci ajută și la procesul de vindecare al lor și este potrivit și pentru pielea mea sensibilă, este hipoalergenic, nu conține parabeni și este non-comedogenic.

Îl găsiți deja în farmacii sau la un preț mai bun AICI.

Voi ce părere aveți? Cum vi se pare că arată pe ten?

About the author

Oana

3 Comments

  • Oana de unde ai luat mostrele? As vrea sa-l încerc și eu ,dar nu prea știu ce nuanta sa aleg pt tenul meu asa ca as vrea sa încerc mai întâi .

    • Buna, Irina! Cand au lansat acest fond de ten cei la Vichy au oferit 2000 de mostre gratuite si m-am inscris pe pagina lor de Facebook. Incearca sa cauti o farmacie unde au testere sau incerca sa le scrii celor de la Vichy! 🙂

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.