ELF Mineral Infused Face Primer

Știm cu toate că un primer bun poate face diferența dintre un machiaj reușit, care rezistă întreaga zi și unul care devine uleios și se dispersează în câteva ore.

Înainte nu foloseam foarte des bază de machiaj, ci doar atunci când eram plecată o zi întreagă de acasă, pentru un singur motiv: bazele de machiaj pe care le încercasem se comportau bine o săptămână, două, dar apoi dacă le foloseam în fiecare zi, nu mai intrau bine în piele și machiajul nu se mai așeza frumos deasupra. De aceea le foloseam mai rar, o dată sau de două ori pe săptămână. Mi s-a întâmplat de multe ori să fiu nevoită să îmi șterg machiajul și să-l aplic din nou, din cauza faptului că fondul de ten și pudra nu se mai așezau pe primer. Vorbesc aici de un primer scump, Porefessional de la Benefit pe care l-am iubit în primele două săptămâni.

elf-produse

De curând am primit primerul Elf Mineral Infused și l-am testat mai bine de o lună pentru a vedea cum reacționează tenul meu la el.

În primul rând, acesta se prezintă sub forma unui gel transparent și vine într-o sticluță cu pompiță, ceea ce îl face igienic și ușor de dozat. Pentru întreaga față ai nevoie de o cantitate cât un bob de mazăre.

elf-primer

Ce am observat când l-am aplicat:

  • Îmi face fața instant mai fină, mătăsoasă
  • Ușurează aplicarea fondulul de ten
  • Fondul de ten arată proaspăt și natural pentru mai mult timp
  • Nu strânge machiajul în pliuri
  • Absoarbe excesul de sebum, astfel încât pielea nu este nici prea mată, nici strălucitoare, ci capătă o strălucire naturală

Pe lângă asta, nu îmi apar coșuri de la el, deși am pielea sensibilă și cu tendință acneică ceea ce e un mare plus pentru mine.

Iată o poză cu mine și cum arată machiajul:

oana

Am folosit aici primerul Elf Mineral Infused, fondul de ten cu tratament pentru tenul cu tendință acneică de la ELF, despre care am vorbit AICI.  Ruj Yves Rocher, fard de pleoape L’Oreal Paris, rimel Maybelline, bronzer Smashbox.

În ultima perioadă, care e destul de încărcată, îl folosesc mult mai des deoarece am nevoie ca machiajul meu să stea pe față mai mult de 8 ore și pot spune că sunt foarte mulțumită. Se vede diferența atunci când nu îl folosesc pentru că tenul meu (mai ales nasul) devine foarte uleios pe la jumătatea zilei, iar fondul de ten este absorbit în piele.

Să nu mai spun că prețul este foarte bun, doar 38 de lei și mai tot timpul îl găsiți redus sau cu transport gratuit.

Îl găsiți pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro, AICI.

Dacă îl încercați nu ezitați să îmi spuneți ce părere aveți despre el.

Voi ce alte produse de la ELF folosiți?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.