Frumusețe

Cum să îţi reziste rujul pe buze mai mult timp

Written by Oana

Am 22 de ani şi iubesc rujul. Dar se sterge destul de repede atunci când beau apă sau când mănânc câte ceva. Există cumva vreo modalitate prin care îl pot face să reziste mai mult timp? Ce pot face? Probabil cu toate ne-am întrebat asta.

Sunt câteva lucruri pe care le poţi face pentru ca rujul să-ţi reziste pe buze mai mult timp. Unul dintre ele este cumpărarea rujurilor de la branduri care îţi oferă siguranta rezistentei lui pentru o perioada de 8-9 ore, poate chiar şi mai mult. Acesta nu dispare, chiar daca bei apa sau mananci ceva.

Asemenea branduri sunt Max Factor, Maybelline, Revlon, Mac, NYX, Sleek etc. (asta din experienţa mea)

Daca nu ai de gând să cumperi unul, te poţi folosi de câteva trucuri recomandate de make-up artişti. Unul dintre ele este aplicarea unei cantităţi mici de fond de ten pe suprafaţa buzelor, înainte de aplicarea rujului propriu-zis. Expertul în frumuseţe – Shahnaz Husain recomandă această tehnică pentru a oferi rujului tău o durabilitate mai mare.

Alt truc este acela de a-ţi pregăti buzele înainte de a aplica conturul. Kanikka Gauraav Tandon, make-up artist, recomandă un scrub cu zahar pentru buze, pentru a le exfolia, apoi aplicarea unui strat de ruj. Presează peste ele un serveţel, apoi dă-te cu un alt strat de ruj.

Să optezi pentru un lipstain sau un gloss de buze este, de asemenea, o idee bună. Acestea sunt culori lichide şi, de obicei, rezistă mai mult. Daca nu-ţi doresti să reaplici rujul la nesfârşit, poţi opta pentru un balsam de aceeaşi nuanta cu rujul tău. Când rujul ţi se sterge, utilizează-l pe acesta. Conferă culoare buzelor tale şi ajută şi la prevenirea crăpării buzelor.

About the author

Oana

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.