Cum să aplici parfumul astfel încât să reziste mai mult timp

 

Vrei ca parfumul să îţi reziste mai mult timp? De reţinut: Nu îți mai freca încheieturile una de cealaltă.

Când aplici parfum sau colonie, îl pulverizezi în aer și treci prin “nor”? Sau îl aplici ca ultim pas după ce te îmbraci? Crezi sau nu există o cale corectă de a aplica parfumul, mai ales dacă vrei ca mirosul să se păstreze mai mult de cinci minute?

Iată câteva sfaturi utile dacă vrei ca parfumul tău să reziste timp îndelungat: 

  • Cel mai bun moment să te dai cu parfum este după hidratare. După baie sau duș, usucă-te ușor, aplică loțiune și apoi pulverizează un parfum la alegere. Hidratarea cu cremă conferă o bază pentru parfum.
  • Fă procesul mai ușor prin asocierea cu un gel de duș sau loțiune de corp. Folosind gelul de duș, șamponul, săpunul etc. din aceeași colecție cu parfumul va face ca mirosul să se păstreze toată ziua! În cazul în care nu ai loțiunile asortate oferite cu parfumul, încearcă să aplici o cremă hidratantă fără parfum pentru a-ți pregăti punctele cheie, înainte de a aplica parfum.
  • Niciodată nu îți freca încheieturile între ele. Experţii în parfumuri ne avertizează în legătură cu acest obicei. „Distrugeți notele principale, care sunt cele mai fine”.
  • Pentru un efect de durată, încearcă trucul cu peria de păr. Pur și simplu pulverizează parfum sau colonie pe perie, înainte de a o trece printre șuvițe. Parfumul pulverizat direct pe păr poate duce la uscarea acestuia.

 

 

Voi ce alte trucuri mai ştiţi?

foto: marieclaire.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.