Cum alungi durerea menstruală când ești la muncă sau la școală – Menstrual pain Sticker

 

Cele mai multe dintre noi experimentăm dureri mari la menstruație. Cu toate ne dorim ca în acele zile să putem să lenevim în pat toată ziua, să stăm ca niște covrigi și să ne punem o sticlă cu apă fierbinte pe burtă, nu-i așa?

Ei, pentru zilele în care nu putem lipsi de la muncă sau de la școală sau din orice alt loc, am descoperit plasturii menstruali Biointimo.

perioads

 

Recunosc, că am fost destul de reticentă la început, m-am gândit că sunt doar niște plasturi ca cei pentru dureri de spate, care pot fi găsiți la farmacie sau supermarket. Și aceia sunt buni pentru dureri și se încălzesc și am crezut că au schimbat denumirea și au mărit prețul.

Dar, am descoperit că sunt lucruri total diferite.

Nu știu dacă în România se găsesc plasturi menstruali și de la altă firmă în afară de Biointimo. Pe aceștia i-am luat din DM și a costat 18 lei o cutie care conține 3 plasturi. Am folosit deja 2 și pot spune că m-au ajutat foarte mult.

Plasturii au o parte cu adeziv și una fără. Partea cu adeziv se lipește pe haine, eu prefer să îi lipesc de lenjeria intimă, chiar sub buric, unde am cele mai mari crampe. Dar se pot pune și în spate, în funcție de preferințe. Deși adezivul nu este foarte puternic și se dezlipesc ușor, rezistă foarte mult acolo unde îi pui. Eu chiar i-am lipit și dezlipit de câteva ori și tot au rămas la locul lor.

Iată ce scrie pe cutie:

Plasturele autocolant Biointimo este conceput special pentru alinarea durerilor locale, abdominale sau de spate în perioada menstruației. Acest mini-tampon călduros asigură o temperatură continuă de 45-50 grade Celsius, pe parcursul a 10 până la 12 ore, pe locurile sensibile din perioada menstruației, astfel încât puteți ameliora durerea în zilele dificile, fără alt efect secundar!

Recomandat pentru:

  • Ameliorarea durerii în timpul menstruației
  • Recuperare după naștere
  • Previne diverse tipuri de durere cauzate de răceli
  • Îmbunătățește condiția meridianelor și canalelor energetice în interiorul corpului
  • Favorizează circulația sângelui prin eliminarea stazei sanguine

biointimo-stickers-menstrual

 

Plasturii vin într-un ambalaj sigilat și se activează în contact cu aerul. Dacă la început mă temeam fie că nu va fi suficient de cald, fie că va fi fi prea fiebinte și că pielea mea sensibilă nu va reacționa bine, pot spune că plasturele eliberează o căldură suficientă și chiar reușeste să calmeze durerile.

biointimo

Ce îmi place cel mai mult la el e că îl poți purta pe sub haine, fie că ești pe drum sau în altă parte, poți simți acea căldură pe care o căutăm când ne întindem în pat în zilele delicate.

Eu l-am ținut de dimineața până seara și efectul lui a fost chiar mai lung de 12 ore, aproape de 13 sau 14 ore aș spune.

Din punctul meu de vedere, acest produs își merită toți banii, mai ales dacă aveți dureri mari în perioada menstruației.

Voi ce spuneți? Le-ați încerca? Dacă da, nu uitați să îmi spuneți cum vi s-au părut!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.