Bunătăţi de la Lidl: Rujurile Cien

Marca Cien de la Lidl am descoperit-o de ceva timp şi pot spune cu sinceritate că până acum mi-au plăcut toate produsele lor. Singurul meu regret? Că în alte ţări au mai multe produse: rujuri, oje şi altele, care nu se găseau şi în România.

Dar, în miez de vară pe când îmi cumpăram de ale gurii de la Lidl am văzut chiar înainte să îmi vină rândul la casă un mic răftuleţ, undeva lângă ultima casă semi-plin cu rujuri, oje, rimeluri şi alte bunătăţi la care nu am apucat să mă uit. Am înşfăcat în grabă două rujuri, de fapt un ruj şi un unt de buze (un fel de balsam) şi am plecat cu gândul că data viitoare voi studia cu atenţie acel răftuleţ.

Dar soarta nu mi-a fost potrivinică, aşa că următoarele dăţi când am ajuns acolo am găsit acel răftuleţ gol.

Aşa că m-am mulţumit cu ce am apucat şi mi-am luat ceva timp la dispoziţie să le testez.

img_20160908_235303

Primul despre care vreau să vorbesc este Lip Butter-ul pe care după cum observaţi l-am nimerit într-un nude foarte deschis, nu ştiu ce alte nuanţte mai erau deoarece nu am apucat să văd.

lip-butter-cien-oneo

 

Acesta este practic un creion retractabil, deci are mult mai mult produs decât de vede. Ce îmi place la el foarte mult este că hidratează buzele foarte bine, practic le înmoie şi le dă şi un luciu subtil. Nu are particule mari de sclipici, ci unele atât de fine încât se văd doar dacă bate lumina în ele.

De obicei, l-am aplicat peste rujurile care îmi usucă buzele sau care sunt mate pentru un finish mai hidratat şi puţin mai glossy. Purtat simplu nu prea coloreză mult buzele, mai mult le fac să strălucească. Mie mi se pare extrem de bun ca iluminator, mai ales datorită formei (se aplică uşor în susul pomeţilor sau sub sprâncene etc.), se întinde foarte bine şi seamănă cu iluminatoarele brandurilor scumpe cum ar fi Clinique sau Chanel.

lip-butter-cien-swatch-oneo

Drăguţ, nu? Mie îmi place foarte mult.

Rujul l-am nimerit în nuanţa 27 Natural Kiss. Mi se pare o culoare foarte frumoasă şi seamănă cu un ruj pe care îl am de la NYX, doar că acela este mat.

ruj-cien-oneo

Şi acesta este foarte hidratant şi nu usucă buzele deloc, nici chiar la câteva ore după aplicare.  Nu ştiu să spun exact cât durează pe buze, dar cred că în jur de 4 ore. Când dispare o face foarte frumos, spre deosebire de alte rujuri care lasă urme inestetice sau buze crăpate, acesta lasă buzele hidratate şi culoarea dispare uniform.

ruj-cien-swatch-oneo

 

Aş vrea să ştiu ce părere aveţi şi voi despre aceste rujuri de la Cien şi dacă credeţi că merită încercate. Preţul lor este undeva în jur de 6-7 lei unul şi eu abia aştept să mai găsesc alte nuanţe şi alte produse cum ar rimel sau creion de ochi.

Aştept comentariile voastre şi poate poze cu ce nuanţe aţi reuşit să găsiţi!

Pupici

4 Comments

  1. ghelbere elena

    Le-am vazut si eu parca prin iarna, primavara dar nu le-am dat importanta ca de altfel tuturor produselor Cien. Am zis ca sunt prea ieftine pentru a fi si bune.

  2. Nicoleta Alexandra

    Hmm, o sa le caut si eu in Lidl. M-am tot uitat mereu dupa ele, insa nu le-am vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.