Bourjois Healthy Mix Foundation – Fruit Therapy

Despre fondul de ten Healthy Mix de la Bourjois am zis de mult timp că o să vă vorbesc şi iată că a sosit timpul. După cum am spus este unul dintre preferatele mele, dacă nu chiar Preferatul meu. Totul depinde de starea de spirit şi de cum se simte tenul meu, dar în principiu, îl folosesc în orice anotimp şi cel puţin de două ori pe săptămână.

Îl am în două nuanţe, în funcţie de cât de bronzat de tenul meu. Iarna folosesc nuanţa numărul 51 – Light Vanilla, iar vara 52 – Vanilla.

bourjois swatch

 

Folosesc acest fond de ten de peste 2 ani şi m-am îndrăgostit de el de la prima aplicare. Se simte fin pe piele, o catifelează şi o hidratează iar mirosul este genial. Miroase a fructe, cred, nu ştiu exact, dar dacă treceţi printr-un supermarket şi aveţi ocazia, mergeţi şi mirosiţi-l. E genial!

Se adaptează perfect culorii tenului meu şi lasă pielea luminoasă şi radiantă. Cred că se potriveşte oricărui tip de ten, indiferent de subtonurile pe care le aveţi. Eu am subtonuri reci şi merge perfect, dar am prietene cu subtonuri calde şi arată la fel de bine şi la ele.

Despre Bourjois Healthy Mix:

După o mică cercetare, am aflat că Bourjois şi Chanel sunt practic branduri ”surori” să le zicem, adică fac parte din acelaşi grup. Bourjois e un fel de variantă mai ieftină a lui Chanel, iar fondul de ten Healthy Mix seamănă (nu este identic) cu  Chanel Vitalumière Aqua Foundation care costă $45. Nu pot să vă zic cât sunt de asemănătoare, deoarece pe cel de-al doilea nu l-am încercat.

Bourjois Healthy Mix este infuzat cu ”fruit therapy” care luminează şi hidratează tenul. Pe ambalaj scrie că rezistă 16 ore. Nu l-am purtat atât de mult pentru că nu obişnuiesc să stau atât de mult timp cu machiajul pe faţă, dar vă spun că 6 ore rezistă în mod cert.

Tenul meu este uleios şi are tendinţă acneică, aşa că în mod normal nu aş avea nevoie de un fond de ten hidratant care străluceşte, DAR finish-ul pe care îl lasă Bourjois Heathy Mix este unul care arată natural şi sănătos, în niciun caz încărcat sau uleios.

Ce îmi place cel mai mult la el e felul în care se simte tenul meu imediat cum aplic fondul de ten – la asta ajută şi mirosul fresh pe care îl are. Pielea arată şi se simte instant săntoasă şi luminoasă. Aşa cum am mai spus, nu îmi plac fondurile de ten care încarcă, chiar dacă am piele cu tendinţă acneică şi coşuri de ascuns, iar Bourjois Healthy Mix lasă un finish natural şi după ce se usucă abia se vede că porţi fond de ten. De aceea, micile coşuri pe care le ai de ascuns trebuie acoperite suplimentar cu corector sau anticearcăn.

Un alt lucru pe care îl ador la acest fond de ten este că nu îmi provoacă coşuri, izbucniri şi alte nebunii pe ten. Sub alte fonduri de ten simt uneori că ”fierb” (simt cum încep să îmi apară coşuri şi îmi doresc să îmi dau mai repede machiajul jos, mai ales vara) dacă înţelegeţi ce vreau să spun, dar acesta simt că îmi lasă pielea să respire.

Are acoperire medie, dar dacă ai nevoie de extra-acoperire în anumite zone mai poţi aplica un strat şi se rezolvă. Nu se usucă nici prea repede, nici prea încet, astfel încât ai timp să îl întinzi bine aşa cum îţi doreşti.

Ambalajul este din sticlă şi are pompiţă, ceea ce îl face foarte uşor de dozat, iar raportul calitate preţ este foarte bun – costă în jur de 60 – 65 de lei. Uneori mai aplic şi pudra în zona T, tot de la Bourjois, tot din gama Healthy Mix care e la fel de bună – nu încarcă şi îmi ţine năsucul mat pentru câteva ore bune.

bourjois pudra fond de ten

Dacă ar fi să enumăr lucrurile care nu îmi plac la el ar fi faptul că uneori găsesc foarte greu nuanţele mele, deoarece se termină şi că sunt zile în care îmi simt tenul uleios de la el, mai ales când nu folosesc pudră. Probabil asta are legătură cu tipul fiecăreia de ten.

Sper că experienţa mea v-a fost de ajutor!

Aştept şi părerea voastră despre acest produs. Voi l-aţi încercat? Vă tentează?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.