Frumusețe

7 trucuri de frumuseţe pe care orice femeie trebuie să le ştie

 

Ştii toate utilizările secrete ale produselor pe care le deţii? Vorbim în continuare despre trusa ta de machiaj.
Se pare că produsele tale obişnuite pentru frumuseţe pe care deja le deţii pot face minuni în moduri diferite pentru care le-ai cumpărat iniţial. Trage cu ochiul la aceste trucuri şi fii gata să păstrezi banii obţinuţi cu greu pentru noua fustă de primăvară în loc de crema aceea scumpă de cuticule.

1. Pudra de bebluşi

Foloseşte-o ca pe un întăritor pentru gene. Deci, probabil ştii vechiul truc cu şamponul uscat. Dar ştiai că pudra pentru bebeluşi îţi poate face de asemenea genele mai groase şi mai lungi? După ce aplici un strat de mascara, foloseşte un beţişor de urechi sau o pensulă curată de mascara pentru a adăuga o urmă fină de pudră pe genele tale. Apoi aplică un al doilea strat de mascara. Recomandat: Johnson’s Baby Powder

2. Corector

Foloseşte-l ca bază de machiaj. Pentru a preveni împrăştierea machiajului tău sclipitor atunci când ajungi la a doua cafea, adaugă puţin corector pe pleoape înaintea aplicării fardului.

3. Mascara transparentă

Foloseşte-o ca gel pentru sprâncene sau pentru a îmblânzi firele rebele. Sau ca primer înainte de aplicarea mascarei. Este un mare erou în ceea ce priveşte sarcinile multiple.

4. Crema rece

Foloseşte-o ca demachiant. Ai mai auzit asta? Păi, asta se întâmplă dintr-un motiv bun. Această cremă face minuni.

5. Blush-ul sub formă de cremă

Foloseşte-l ca ruj sau vice versa. Doar asigură-te că produsul are nuanţe roz sau roşii. Piersica sau coralul pot fi problematice.

6. Vaselina

Foloseşte-o pe post de cremă pentru cuticule. Crede-ne, nu este nevoie să cumperi o cremă specială pentru cuticule. Acest borcan face acelaşi lucru pentru mai puţini bani.

7. Farduri neutre

Foloseşte-le în loc de creion de sprâncene. Nu ne crezi? Doar urmăreşte videoclipul acesta.

Sursa: http://www.purewow.com/beauty/7-Beauty-Hacks-Every-Woman-Should-Know

About the author

Simona-Andra Obrocaru

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.