Zi de zi

5 tipuri de poze populare pe Instagram care îţi pot aduce mai multe like-uri

Written by Oana

“Postează nişte poze pe Instagram!”, a spus – “Va fi distractiv!”, a spus.

Adevărul este că Instagram ESTE distractiv, plăcut chiar, atâta timp cât oamenii îţi dau like-uri. Asta este, câteodată, mai uşor să spui, decât să faci, oricum. Cu toţii am fost acolo, stând drăguţ cu un cont Instagram nou-nouţ, având mai puţin de 3 like-uri la postări, întrebându-ne “Cum, naiba, ar trebui să ştiu ce vor oamenii să vadă?”

Nu te teme.

Iată 5 dintre cele mai populare tipuri de poze pe Instagram pe care le-am putut găsi:

  1. Pozele cu citate inspiraţionale

Toţi am vazut la un moment dat, aceste tipuri de postări, care pot părea deranjante la început, dar chiar pot fi inspiraţionale şi motivaţionale. Sunt simple, uşor de înţeles, care prind la public şi pot fi aplicate. Daca eşti în căutarea unui mod de a da cât mai multe informaţii printr-o poză, acesta este cel potrivit. Păstrează-ţi mesajul scurt şi uşor de înţeles, iar like-urile or să curgă. Supermodelul britanic, Cara Delevigne, este cel mai potrivit exemplu când vine vorba de utilizarea acestor posturi. Conturile de Instagram de fitness şi antreprenori tind să favorizeze aceste tipuri de fotografii, de asemenea, arătând versatilitatea acestora.

  1. Pozele de organizare

Nimeni nu ştie, dar pozele cu lucruri aranjate umplând ecranul au fost mereu populare printre utilizatorii Instagram. Premisa este simplă, aceste tipuri de fotografii apelează la dorinţa noastră de a organiza lucrurile. Daca Herschel Supply poate profita de aceasta ocazia pentru a-şi promova gama de rucsacuri – doar imaginează-ţi posibilităţile de care ai dispune cu puţină gândire inteligentă şi câteva căutări.

  1. Pozele de sezon

Unul dintre cele mai uşoare trend-uri pentru a capta atenţia pe Instagram sunt pozele cu tematica de sărbători. Crăciunul, Paştele, Valentine’s Day, etc. Atenţia tuturor deja se va fixa pe acea zi, asa că dă-le oamenilor ce vor! În locul unei fotografii cu câinele tau, încearca o poză cu “renul” tău. Condimentează puţin lucrurile cu puţină arta a fulgiilor de nea în cafea. Valentine’s Day? Inimioare. Inimioare peste tot.

  1. Pozele cu capturi de ecran ale mesajelor

Ţi-ai dorit vreodată să arunci un ochi în conversaţia vecinului? Nu minţi, cu toţii am făcut-o. Cine nu vrea să tragă cu ochiul la cunoştinţe interzise!? Încearcă să transformi această calitate obsesivă în capturi amuzante de ecran ale mesajelor. Nu trebuie neapărat să fie conversaţii reale. Un cont super amuzant postează poze cu conversaţii dintre un câine şi proprietarul acestuia! Poveştile adevărate sunt şi ele grozave însă, unele întâlniri chiar nu pot fi inventate. Unele dintre cele mai populare conturi de Instagram sunt pline cu astfel de poze.

  1. Pozele generate de utilizatori

Acestea sunt în legătură mai mult cu oamenii care văd un produs sau servicii şi clienţii lor. Încluzându-ţi mereu urmăritorii în afacerile tale, îţi pot creşte vanzarile. De exemplu, când Calvin Klein au început promovarea pe Instagram #MyCalvins, i-au incurajat pe utilizatori să îşi facă poze cât mai provocatoare cu acest produs, cu promisiunea că vor fi postate şi de pe contul oficial. Nu doar a devenit foarte popular, dar acest eveniment a fost împartasit la scară largă.

Creează-ţi propriile idei

Daca vrei să îţi creezi propria idee, trebuie să te uiţi la cei mai populari utilizatori Instagram care au uimit şi inspirat pe multi alţii. Ia ce au facut ei şi construieste pe aceste baze. Creează ceva pe principiul testat şi adevărat, dar pune-ţi propria amprentă. Postează poze care te reprezintă pe tine în mod unic. Aminteşte-ţi mereu că motivul adevărat pentru care oamenii te urmăresc pe aceasta reţea eşti chiar tu.

După acest research, mi-am dat seama unde greşesc şi promit să fac poze mai atractive. Aşadar, ne vedem pe Instagram?

About the author

Oana

1 Comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.